Friday, 15 February 2013

Terima Kasih AWAK :'*


ASSALAMUALAIKUM !!! BLOG BLOG BLOG !! 
kite ghinduu awokkk :'3 soghii laa. tunang kite pelat "R" omeyy je kan diee :'*
nama dia  MUHD NUZULAN BIN ABD SAMAT <3
umur dia sama dengan saya , 16 tahunn ;) dia stay JOHOR 
jauhh gilaaa dari sayaaa :'( saya stay PERAK :') kalau ada rezeki kita jumpa ye biy :'3
sumpah saya HAPPY sangat dengan die >.< TERIMA KASIH awakk :')
saya harap awak ingat tarikh kite couple >.< 
11/02/2013
I hope you remeber that date !! ;)
korang nak tengok muka tunang kitee? :'3
AUCHAKKK !! :*


awak , awak dekat Johor tu jangan nakal-II tau ! kalau takk  I KILL YOU -..-'
biy , saya sayang awak sangat-II :'( 
awak janji jangan tinggalkan saya yee? :'( saya taknak awak pergi dari hidup saya :'(
saya dah tak sanggup dipermainkan :'( saya percayakan awak :'(
tolong jangan mainkan saya yee :'(


No comments:

Post a Comment