Tuesday, 27 December 2011

kau terkini duduk di CARTA HATI aku



tadi maser aku bukak wall FB die kn , aku rase semacam jer --'
YE ! YE ! YE !
aku dah mula  SUKA dekat dia :') aku dah rasa  SAYANG  dekat die :') 
aku dah luahkan dekat IM FB die tdy :'D aku harap die dapat terime aku :')
aku bukan suka dia sebab dia HOT ke aper. aku tak kejar semua tuh lah ! :')
aku cuma dapat rasakan yang dia boleh MEMBIMBING aku, yang dia boleh MENJAGA aku dengan baik :')
aku cuma nak dia tahu yang aku dah betol-2 SUKA dekat dia :')
AWAKsentiasa ada di CARTA HATI saya CAPITAL #A


No comments:

Post a Comment