Friday, 15 February 2013

Terima Kasih AWAK :'*


ASSALAMUALAIKUM !!! BLOG BLOG BLOG !! 
kite ghinduu awokkk :'3 soghii laa. tunang kite pelat "R" omeyy je kan diee :'*
nama dia  MUHD NUZULAN BIN ABD SAMAT <3
umur dia sama dengan saya , 16 tahunn ;) dia stay JOHOR 
jauhh gilaaa dari sayaaa :'( saya stay PERAK :') kalau ada rezeki kita jumpa ye biy :'3
sumpah saya HAPPY sangat dengan die >.< TERIMA KASIH awakk :')
saya harap awak ingat tarikh kite couple >.< 
11/02/2013
I hope you remeber that date !! ;)
korang nak tengok muka tunang kitee? :'3
AUCHAKKK !! :*


awak , awak dekat Johor tu jangan nakal-II tau ! kalau takk  I KILL YOU -..-'
biy , saya sayang awak sangat-II :'( 
awak janji jangan tinggalkan saya yee? :'( saya taknak awak pergi dari hidup saya :'(
saya dah tak sanggup dipermainkan :'( saya percayakan awak :'(
tolong jangan mainkan saya yee :'(


Saturday, 9 February 2013

THANKS FOR EVERYTHING SAYANG :')


sudah cukup cukup sudah. cukup sampai di sini sajaa :'(
hurmm. AWAK. kite rindu awakk ! :'( kite rindu nak dengar SUARA awak !! :'(
hurmm. harini kite nak story pasal masalah kite dekat awak wahai si BLOGG :'*
kite nak la story pasal sorang MAMAT HEMCEM ni :'(
kite couple dengan die kejap sangat-II. 5 hari je 
kejap gilaa kan :')


nama dia MUHAMMAD ANIS ARIFFIN. umur die sebya kite 16 tahun :')
tarikh lahir kite 13/5 die pulak 31/5
just terbalik kan je. sweet tak? :') tapi tu semua angan-II je nak sweet-II bagai :')
awakk.. awak ingat tak apa yang awak ckp dekat saya masa mula-II kita nak COUPLE? :')
saya tahu awak mesti dah tak ingat :') 
awak cakap macam ni "yes youmy GIRLFRIEND!! . Is taknak org lain dah. Is taknak yen sedih.
setiap kali yen sedih Is akan sedih tahuuu :'( Is nak yen jadi GF Is now boleh?"
awakkkkk !! saya RINDU awak sangat sangat sangat !!! :'(
saya nak awak ada dengan saya :'( tapi sekarang awak dah jauh dari saya. dan awak pun dah lupa saya terus :')
haritu masa 1st time kite meet dekat KFC, awak okay lagi. saya mintak maaf pasal budak-II lelaki tu
diorang kawan tuisyen saya je laaaa :'( siapa suruh awak bangun dari tempat duduk awak then pergi dekat kawan-II perempuan awak kann :') sumpah saya SEDIHH ! :')
lepas kita jumpa haritu. awak terus berubahhh :') awak jadi lain sangat :')
mungkin saya tak CANTIK macam perempuan lain :') sebabtu awak tak suka saya kot :')
saya dah tanya awak apa salah saya. tapi awak taknak cakap. awak RAHSIA dengan saya.
saya tahu awak ada sorokkan sesuatu dari saya :') saya taknak kehilangan awak !! 
tapi akhirnya awak pergi juga dari hidup saya :')
kalau kita tak COUPLE pun , saya nak kita jadi SAHABAT. tapi semua tu angan-II je bagi saya :')
saya CALL awak tak angkat. saya TEXT awak tak REPLY :')


saya cuma nak awak tahu yang saya SAYNG awak sangat-II MUHAMMAD ANIS !! :'*

Monday, 6 February 2012

me HEART you


YOU MAKE ME DANCE BRINGS ME UP BRINGS ME DOWN x)
HOLLA guys :) 
semua sehat ? alhamdulillah kite masih boleh bernafas kan :)
hari nih MRS.SIMPLE nak citer pasal sesorang yang MRS.SIMPLE minat xD
ahha. agak kelakor kan bunyi nyerw xD
die nih seorang budak yang HOT di MUKA BUKU mahupun di luar :)
budak KL xkan lah tak HOT kan :)
sebenar nye MRS.SIMPLE dah lame suke dekat die , tapi die sudah berpunye :)
nak buat acanoo kan x)
die nih SPM VICTIM'S ! hawhaw ^^'
MRS.SIMPLE teringin kot nak COUPLE dngn die xP
ea lah sape taknak JEJAKA yang
HEMSEM, BAIK, PERAMAH kan :)
KALAU SAYA DAPAT AWAK 
SAYA AKAN ::
a) JAGA AWAK
b) BERIKAN AWAK KASIH SAYANG YANG SECUKUPNYA
c) JAGA HATI AWAK
d) TAKKAN ABAIKAN KESIHATAN AWAK
e) MENCINTAI AWAK SEPENUHNYA
tapi..
adakah saya akan dapat semua tuh x(
jujur saya CINTA kamu ASYRAF ARONZ <3
saya bukan cinta awak sebab awak HOT ke HEMSEM ke apa ke.
saya IKHLAS untuk MENCINTAI awak :)
harap AWAK dapat TERIMA saya :)
ASSALAMUALAIKUM  :'D



Tuesday, 27 December 2011

kau terkini duduk di CARTA HATI aku



tadi maser aku bukak wall FB die kn , aku rase semacam jer --'
YE ! YE ! YE !
aku dah mula  SUKA dekat dia :') aku dah rasa  SAYANG  dekat die :') 
aku dah luahkan dekat IM FB die tdy :'D aku harap die dapat terime aku :')
aku bukan suka dia sebab dia HOT ke aper. aku tak kejar semua tuh lah ! :')
aku cuma dapat rasakan yang dia boleh MEMBIMBING aku, yang dia boleh MENJAGA aku dengan baik :')
aku cuma nak dia tahu yang aku dah betol-2 SUKA dekat dia :')
AWAKsentiasa ada di CARTA HATI saya CAPITAL #A


Sunday, 27 November 2011

budak-budak HOT di FB saye (:


hey semue.. ary ni i nak citer pasal budak-budak HOT di FB saye (:
takyah citer panjang lagy , korang bace nih (:



ok , first, ini nama die AMNI ASYRAFF DANIEL , umur die 16 TAHUN, CUTE KAN ?and die nih asal JB.. btw, bkn JUSTIN BIEBER taw,tpy JOHOR BAHRU.. :'D die nih kalau skaly UPDATE STATUS beratus orang LIKE :'D jeles tahu >.<''


yang second nih, i baru je kenal :'D hensem kan die :'D name die FAIZAN BIN ABDULAH, umur die 19 TAHUN and die dari KOTA KINABALU,SABAH :'D yang nih pun kalo skaly UPDATE STATUS beratus yang LIKE :'D


nih name die NICK SYAZWAN, umur die 17 TAHUN , die SPM tahun nih :'D btw tak tahu lah pulak die nih duduk mane --' hahaha :'D nih pun abg HOT jugak >.<''


nih nama die IEYLA , ini je yang dapat di updatekan pasal die --' hee.. sorry you, you tak IMBOX kat i tentang you lagy --' btw guys ! die nih HOT tahu !! :'D and you CANTEK !! :'D


ini pulok nama nya AKMAL.. umur die nih 17 tahun.. SPM tahun nih .. :'Ddie jugak stay KL :'D hencem kan 
:'D aper pun gud luck ye BOBOII :'D


ini pulok miss HOT di FB meyh !! :'D nama dia BRIANNA.. tpy kat FB lah.. nama sebenar,maaf lah tak tahu >.<'' die nih stay KL :'D btw u COMEL sygss <3


ini nama dia FARHAN BIN RAZALI, umur 18 TAHUN, and stay dekat TAMAN DESA SERI ISKANDAR,KUALA KANGSAR,PERAK.. dekat je dngn rumah kiter :'D die nih HOT kowt di FB :'D


ini pula nama dia EYDA,umur dia baru 15 TAHUN, and stay AMPANG :'D die nih HOT juga lol :'D
btw, u COMEL sygss <3


ini nama dia  AMZARUL HAKIMI,umur 16 TAHUN and stay IPOH :'D 
HENSEM kan ?? ngeee :'D die nih HOT jugok maa :'D



ini pulak MISS LILIAN, baru je 13 TAHUN.. kecik lagy , tpy HOT gituh >.<'' update post je mesti ramai yang LIKE :'D die nih stay IPOH,PERAK :'D SHE'S CUTE meyh <3


ini pulak ABG HOT nama dia AMIRUL SYAZWAN, umur baru je 15 TAHUN.. ingt dah form 5 tdy --' hehe.. jngn marah .. :'D die nih dari SEREMBAN :'D HENSEM kan kan :'D



ini pulok MINAH HOT kat FB kiter :'D.. name die NURUL AFIQAH BT. MOHD RODZI.. :'D
umor die dah 16 TAHUN :'D die nih asal dari tempat saye jugak PERAK :'D tpy die stay di SG.SIPUT.. jauh sikit dary tempat saye :'D awak COMEL <3


abg HENSEM nih nama dia MOHAMMAD NURAIMI BIN. MOHD RAFI :'D
umur die 17 TAHUN.. GUD LUCK for your SPM dear :'D die nih stay 
IPOH,PERAK :'D heee~ die nih ramai PEMINAT tahu :'D termasuk lah SAYA . hahaha :'D


nama dia nih ALIEF AMYRUL, umur die 17 tahun and stay KEDAH :'D jauh tuh kat UTARA :'D
hensem kan kan ? :'D die nih HOT juga lol die FB :'D ramai je yang LIKE status die :'D


ini die MINAH HOT.. skaly post dekat FB ramai je yang LIKE :'D
die nih stay KULIM,KEDAH :'D awak OMEY dear <3


ini nama die ,MUHAMMAD SHAFIQ, umur die  tak tahu berape.. die nih HOT dkt FB :'D
ape ape pun you hensem :'D


ini pula namanya MUHAMMAD SAIFUL BIN HAMZAH, umurnya 18 TAHUN, 
and stay PAHANG :'D die nih HOT jugak :'D btw, die nih jugak MODEL lol :'D 
u hensem sygss :'D


nama dia AMIRUL FAIZ, umur 16 TAHUN ,and stay IPOH :'D
die nih abg HOT jugak :'D ape ape pum you hensem :'D


ini pula namanya MOHD ALIF AIMAN, umur die 16 TAHUN,, die jugak stay kat 
GELANG PATAH,JOHOR BAHRU :'D die nih kalau dapat POSING, tak ingat DUNIA :'D btw, you hensem :'D


oke seriously, ini JANTUNG HATI AKU >.<'' cewahh !!! >.< perasan lebeyh :P
nama dia TAK  TAHU, tpy dlm fb die KROLL SAFWAN, umur die 19 TAHUN, and stay TERENGGANU.. jauh gituhh :'D LAPCHIUU !! :*


ini lagi ABG HOT, nama dia pum tak tau jugak , tpy nama dia di FB HEMO HEMO :'D
umur dia 16 tahun tak silap n stay KL :'D die HOT :'D btw, u omey :'D


ini pulak abg angkat kite, name die MUHAMAD ILHAM bin AZMON, umur die
15 taon :'D die jugak stay PAHANG :'D kiter sayang die :* die pum dah HOT skarang :'D 
jngn luper adek yer abg biler dah faymous nty :'D



ini nama nya MUHAMMAD IMRAN.. umur die baru 15 TAHUN..
die nih asal BANDAR BARU KLANG :'D die nih pun,
ABANG HOT jugak kat FB kiter :'D ape pun, you HENSEM :'D



oke.. yang ini pulok, nama nya DANNY BIN AZIZ tak sillap xD
umur die 17 TAHUN.. SPM CANDIDATES katekan xD
die nih pum ABANG HOT jugok :'D btw, u HENCEM :'D



ini lah yang terakhir untuk hari ini.. nama dia x silap ADLI AHMAD, umur die x tau :'D maaf.. tpy ape pum die nih abg HOT :'D btw , u omey :'D







Saturday, 26 November 2011


hey guys :'D
you guys can call me Mrs.Simple..
kenape saye letak nama tuh ?
sebab saya nih suka orang-2 yang SIMPLE.
saya pun orang yang simple-simple juga :'D
actually , ini bukan 1st time saye ada blog :'D
ini juga merupakan blog saya yang KEDUA ye :'D
ape ape pum , jngn lupa jugak follow saya di my 1st blog ya :)
dan lagi satu , jngn lupa bertegur saya di FB :)
name FB saye SHIGEI YEN..
dan jangan lupa juga LIKE semua STATUS saya ye :'D
LAPCHIUU GUYZ !! <3