Saturday, 9 February 2013

THANKS FOR EVERYTHING SAYANG :')


sudah cukup cukup sudah. cukup sampai di sini sajaa :'(
hurmm. AWAK. kite rindu awakk ! :'( kite rindu nak dengar SUARA awak !! :'(
hurmm. harini kite nak story pasal masalah kite dekat awak wahai si BLOGG :'*
kite nak la story pasal sorang MAMAT HEMCEM ni :'(
kite couple dengan die kejap sangat-II. 5 hari je 
kejap gilaa kan :')


nama dia MUHAMMAD ANIS ARIFFIN. umur die sebya kite 16 tahun :')
tarikh lahir kite 13/5 die pulak 31/5
just terbalik kan je. sweet tak? :') tapi tu semua angan-II je nak sweet-II bagai :')
awakk.. awak ingat tak apa yang awak ckp dekat saya masa mula-II kita nak COUPLE? :')
saya tahu awak mesti dah tak ingat :') 
awak cakap macam ni "yes youmy GIRLFRIEND!! . Is taknak org lain dah. Is taknak yen sedih.
setiap kali yen sedih Is akan sedih tahuuu :'( Is nak yen jadi GF Is now boleh?"
awakkkkk !! saya RINDU awak sangat sangat sangat !!! :'(
saya nak awak ada dengan saya :'( tapi sekarang awak dah jauh dari saya. dan awak pun dah lupa saya terus :')
haritu masa 1st time kite meet dekat KFC, awak okay lagi. saya mintak maaf pasal budak-II lelaki tu
diorang kawan tuisyen saya je laaaa :'( siapa suruh awak bangun dari tempat duduk awak then pergi dekat kawan-II perempuan awak kann :') sumpah saya SEDIHH ! :')
lepas kita jumpa haritu. awak terus berubahhh :') awak jadi lain sangat :')
mungkin saya tak CANTIK macam perempuan lain :') sebabtu awak tak suka saya kot :')
saya dah tanya awak apa salah saya. tapi awak taknak cakap. awak RAHSIA dengan saya.
saya tahu awak ada sorokkan sesuatu dari saya :') saya taknak kehilangan awak !! 
tapi akhirnya awak pergi juga dari hidup saya :')
kalau kita tak COUPLE pun , saya nak kita jadi SAHABAT. tapi semua tu angan-II je bagi saya :')
saya CALL awak tak angkat. saya TEXT awak tak REPLY :')


saya cuma nak awak tahu yang saya SAYNG awak sangat-II MUHAMMAD ANIS !! :'*

No comments:

Post a Comment