Monday, 6 February 2012

me HEART you


YOU MAKE ME DANCE BRINGS ME UP BRINGS ME DOWN x)
HOLLA guys :) 
semua sehat ? alhamdulillah kite masih boleh bernafas kan :)
hari nih MRS.SIMPLE nak citer pasal sesorang yang MRS.SIMPLE minat xD
ahha. agak kelakor kan bunyi nyerw xD
die nih seorang budak yang HOT di MUKA BUKU mahupun di luar :)
budak KL xkan lah tak HOT kan :)
sebenar nye MRS.SIMPLE dah lame suke dekat die , tapi die sudah berpunye :)
nak buat acanoo kan x)
die nih SPM VICTIM'S ! hawhaw ^^'
MRS.SIMPLE teringin kot nak COUPLE dngn die xP
ea lah sape taknak JEJAKA yang
HEMSEM, BAIK, PERAMAH kan :)
KALAU SAYA DAPAT AWAK 
SAYA AKAN ::
a) JAGA AWAK
b) BERIKAN AWAK KASIH SAYANG YANG SECUKUPNYA
c) JAGA HATI AWAK
d) TAKKAN ABAIKAN KESIHATAN AWAK
e) MENCINTAI AWAK SEPENUHNYA
tapi..
adakah saya akan dapat semua tuh x(
jujur saya CINTA kamu ASYRAF ARONZ <3
saya bukan cinta awak sebab awak HOT ke HEMSEM ke apa ke.
saya IKHLAS untuk MENCINTAI awak :)
harap AWAK dapat TERIMA saya :)
ASSALAMUALAIKUM  :'D



8 comments:

  1. jujurnya awak :) semua orang puji awak "honestly girl"..chaiyokchaiyok..semoga awak dapat memilikinya suatu hari nanti :) aminnn ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. saya malu kot tngk komenII dekat page die. semua orang mcm tak suka je :'( doakanlah saye ye :) terima kasih :)

      Delete
  2. harap satu hari nanti awak dapat couple dengan diaa okay >,<

    ReplyDelete
  3. why so shweet pakwe ? :3 berubah hati nampak xD

    ReplyDelete